We leven in spannende tijden. Spannend omdat de spanning voor velen groot is. Dat geldt allereerst voor de mensen die werkzaam zijn in de vitale beroepen. Wat zijn we ons er extra bewust van geworden dat zij op dit moment keihard werken om ons allemaal door deze tijd heen te loodsen. Spanning ook voor zzp’ers: we hebben er meer dan 1 miljoen in ons land. En velen zien zich geconfronteerd met een lege agenda. Spanning voor ouders die nu met kinderen thuis zitten: zelf werken en omgaan met de grote verandering die onze schoolgaande kinderen nu treft. Ga er maar aan staan. Deze tijd brengt vragen en zorgen met zich mee. Over nu (je eigen gezondheid en die van je naasten) en de toekomst (heb ik zometeen nog werk?)

Tegelijkertijd ontstaan er mooie initiatieven. Is er meer zorg en hulp voor elkaar. En geeft deze tijd gelegenheid tot reflectie. Omdat het leven waarin we allemaal zaten en die ons liet werken, sporten, recreëren, enz. opeens afgeremd is. Het geeft tijd om na te denken wat nu echt belangrijk voor je is. Je wordt geconfronteerd met wat je plezier geeft of juist energie kost in het werk omdat het nu allemaal anders is. En het kan je inzicht geven dat door deze periode je veel meer kracht in je blijkt te hebben dan je voor mogelijk hield!

Ook in deze tijd kan coaching ondersteuning bieden aan vragen waar je mee zit. Vragen over je werk, over je energiebalans, over solliciteren. Op afstand weliswaar. Vooralsnog kan het op locatie met in achtneming van de voorschriften van het RIVM. Of via Skype of Facetime.

Wil jij deze tijd ook gebruiken voor reflectie? Bel of mail mij! Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.