Na jaren in het HR-werkveld te hebben gewerkt bij verschillende organisaties ben ik in 2014 als loopbaancoach gestart. Mijn drijfveer is dat ik mensen graag ondersteun om met plezier en voldoening aan het werk te zijn. Door te weten waar jouw kwaliteiten en talent liggen en wat jou energie geeft, kun je jezelf blijven ontwikkelen. In mijn ogen een voorwaarde om vitaal door het leven te gaan.

In de afgelopen jaren heb ik mij verdiept in stress-en burnoutklachten. En ben ik uiteindelijk CSR-partner geworden omdat met de CSR-methode voor mij alle puzzelstukjes op hun plek vielen; de aanpak is wetenschappelijk onderbouwd en richt zich zowel op de fysieke als de mentale aanpak van klachten.

Als coach ben ik betrokken en pragmatisch. Ik luister en ik kan je van tijd tot tijd ‘uitdagen’ om jou te ondersteunen bij jouw ontwikkeling. Motiveren, perspectief bieden en soms ruimte voor humor. Altijd met respect en in een veilige omgeving. Afhankelijk van je vraag en situatie maak ik gebruik van opdrachten of een persoonlijkheidsassessment. Bij stress-en burnoutklachten werk ik geheel volgens de CSR-methode.

Onze afspraken kunnen plaatsvinden bij het Coachhuis, gelegen aan de Catharijnesingel 56 in Utrecht. In overleg is ook een andere locatie mogelijk. Daarnaast ben ik ook als wandelcoach aan het werk in het Maximapark in Utrecht. Al wandelend kunnen we letterlijk en figuurlijk stappen zetten voor jouw ontwikkeling!

Profielfoto Lisette Buro Balance