Mensen en hun gedrag, hun drijfveren en keuzes hebben mij altijd geboeid. Daarbij is werk voor veel mensen een plek waar ze niet alleen hun inkomen verdienen maar ook een plek waar ze zichzelf ontwikkelen. Dat plezier kan geven maar ook een bron van frustratie of stress kan zijn.

Als loopbaancoach ondersteun ik graag mensen om met plezier en voldoening aan het werk te zijn. Zonder (chronische) stress, met ruimte voor ontwikkeling en bewustzijn over je kwaliteiten en talenten.

Ik ben als loopbaancoach geschoold door opleiding en eigen ervaring. Ook mijn eigen loopbaanpad heeft verschillende afslagen genomen. Via sociale geografie naar het HR-werkveld binnen verschillende organisaties en tot slot als zelfstandige. Mijn expertise ligt op loopbaanadvies, vitaliteit en stress-en burn-outcoaching. Ik ben als register loopbaancoach bij Noloc aangesloten. Bij stress-en burn-outtrajecten werk ik volgens de CSR-methode en ben ik officieel CSR-partner. Mijn coaching is altijd maatwerk, heeft een positieve insteek en focus en pragmatisch.

Naast mijn werk ben ik veel buiten te vinden. Ik houd van wandelen en tuinieren. Ik vergelijk loopbanen wel eens met een tuin; een tuin of de natuur floreert als je planten en bomen plant die passen in de omgeving en in de omstandigheden. Daarnaast leert tuinieren je omgaan met verrassingen, teleurstellingen en relativeren. En weet je dat ongeacht de tuin die bij jou past, dat het jou veel voldoening en plezier geeft!

Profielfoto Lisette Buro Balance