Mensen met stress-en burn-outklachten ervaren dat de dingen niet meer zo gaan als voorheen. Maar de klachten zijn niet voor iedereen hetzelfde. Over het algemeen geldt dat de (dagelijkse) activiteiten meer tijd en energie kosten. Je kunt klachten ervaren die fysiek, psychisch, emotioneel en gedragsmatig zijn.

Ik werk met de CSR-methode voor stresspreventie-en interventie. Na een intake starten we met coaching en werken we in drie fasen aan jouw herstel:

Fase 1: Roofbouw stoppen en fysiek herstellen. We normaliseren in deze fase je herstelvermogen en je leert wat gezond herstelgedrag is.

Fase 2: Reserves aanvullen en zelfmanagement. In deze fase bouw je jouw vitaliteit op en werk je aan gedragsverandering.

Fase 3: Re-integreren en conditieopbouw. In deze laatste fase bouw je verder aan je conditie. Je pakt taken op en je zorgt goed voor jezelf om het herstel vast te houden. We zorgen ook voor een preventieplan waarmee je in de toekomst kunt voorkomen dat je dezelfde klachten terugkrijgt.

Het resultaat is natuurlijk afhankelijk van jouw specifieke situatie. Het algemene resultaat is gericht op het versterken en behouden van jouw persoonlijke balans. Na een vrijblijvende kennismaking kun je aangeven of je je coachingstraject bij mij wil starten. Het begint ten slotte met vertrouwen tussen jou en mij.
Coaching bij stress-en burn-out wordt door veel werkgevers vergoed. Een gemiddeld traject bij stress-en burn-outklachten bestaat uit tien sessies. De afspraken zijn in goed overleg.