Werkgeluk: dat betekent echt niet dat je alleen maar loopt te zingen van plezier op het werk. Er zal best eens een baaldag tussen zitten, een aanvaring met een klant, een project met tegenvallend resultaat. Werkgeluk betekent wel dat je in het algemeen voldoening hebt van hetgeen je doet. Dat is je prettig voelt in je team en op je werkplek. Dat je het idee hebt dat er van je talenten gebruik wordt gemaakt. Dat je waardering voelt en erkenning krijgt. Dat je een gezonde werkdruk voelt en de klus weet te klaren door soms een stapje harder te lopen.

Maar het kan ook anders zijn. De waardering is er niet en het werk kun je met je ogen dicht nog wel. Je hebt nooit meer het gevoel iets te leren, laat staan dat je uitgedaagd wordt om mee te denken over verandering. Je ziet groener gras aan de overkant, maar denkt dat je daar niet kunt komen. Want; je werkgever betaalt erg goed, je hebt zulke leuke collega’s, je bent volgens jezelf te oud om nog ergens anders kans te maken. Allemaal belemmeringen om in actie te komen. En tegelijkertijd voel je zelf ook dat niets doen eigenlijk ook geen optie meer is.

Kortom; Als jij wilt dat maandag weer een dag wordt om naar uit te kijken omdat dan de werkweek weer begint, is het tijd om aan de slag te gaan. Als loopbaancoach bied ik je praktische en nuchtere ondersteuning. Zet ik je aan het werk en laat je eens goed nadenken over zaken.

Omdat werkplezier nu eenmaal zorgt voor energie!

Wil je meer weten wat ik als loopbaancoach kan bieden?

Je kunt het contactformulier invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

PS. Om je al een beetje op gang te helpen; bedenk elke dag minimaal 3 dingen waar je die werkdag plezier in had. Denk aan het afronden van een lastige klus, een goed gesprek bij het koffieapparaat of een bedankje van een klant.